All for Joomla All for Webmasters
Your address will show here +12 34 56 78
arquitectura

Mesquearquitectura és un despatx multidisciplinari format per arquitectes, arquitectes tècnics i interioristes amb formació complementària en camps específics com la rehabilitació, l’interiorisme i la gestió inmobiliaria. Aquest equip permet oferir un servei complet tant en la redacció de projectes d’arquitectura com en la direcció de l’obra per a qualsevol tipologia d’edificació, ja sigui d’obra nova com de rehabilitació: habitatges unifamiliars, plurifamiliars, magatzems, edificis públics i obra civil, etc.

interiorisme

Disposem d’un magnífic showroom amb 160 m2 d’exposició de mobiliari i complements on el client podrà gaudir del millor acompanyament possible per al disseny del seu habitatge o local comercial. Tenim les millors marques de mobiliari nacional i internacional, som distribuïdors de firmes com normann… . A més, hi podreu trobar mobiliari i equipament per a cuines i banys, amb el valor afegit que podem aportar, al disseny, com a arquitectes. I el millor de tot, amb la possibilitat d’adaptar-nos a un pressupost prèviament fixat pel client.

doc legal

Des de la vessant més tècnica, ens encarreguem de la redacció i tramitació de tot tipus de documents tècnics com per exemple: la cèdula d’habitabilitat (CH), la certificació energètica de l’edificació (CEE), la inspecció tècnica de la edificació (ITE), la llicència d’activitat, la taxació, etc.

retail

Oferim el servei integral per a la construcció o reforma de locals comercials de tot tipus. Ens encarreguem de gestionar tots els tràmits amb els ajuntaments i redactar la documentació necessària per a l’obtenció de la llicència. També ens encarreguem del disseny de l’espai, la gestió dels industrials necessaris i la seva direcció durant l’obra i, finalment, del subministrament del mobiliari i instal·lació al local per tal d’entregar al client un producte totalment acabat.

servei global

Un pas més i un punt diferenciador de mesquearquitectura.


En aquest procés volem englobar tots els apartats anteriors i poder, així, oferir un servei al client que li permeti afrontar un pas tan important com és la construcció de la seva casa amb la garantia d’obtenir un producte de qualitat, a un preu competitiu i controlat, sense imprevistos finals, i totalment gestionat per tècnics qualificats que garanteixen totes les fases del procés.


Aquest procés consta de diferents fases, cadascuna de les quals pot ser tractada independentment, ja que tot i que el servei global les inclou totes les podem oferir per separat segons les necessitats de cada client.


Una fase inicial, destinada a l’estudi d’opcions amb l’anàlisi de la seva viabilitat tan econòmica com urbanística i funcional. Podem ajudar al client a la recerca d’un solar o un pis per reformar, seleccionar els més adequats, analitzar pros i contres i negociar-ne el preu.


Una fase de definició on es realitzarà el disseny de l’habitatge i es redactarà el projecte tècnic per a la seva futura construcció.


Una fase d’execució formada per dues parts: una part tècnica, on es realitzarà la direcció d’obra per part de l’arquitecte i la direcció d’execució per part de l’arquitecte tècnic; i una part executiva, on es realitzarà un pressupost complet de l’obra que servirà de full de ruta del procés de construcció. Un procés controlat, amb un seguiment complet de l’estat de l’obra i control del pressupost i els acabats. Aquesta part executiva serà realitzada pels mateixos tècnics permetent, així, una major coordinació entre els treballs que permetrà reduir temps d’execució i millorar el control de pressupostos.


I finalment, una fase d’acabats amb el disseny interior dels espais i el subministrament del mobiliari i els complements necessaris per convertir l’habitatge en una llar a gust del client.


Aquest servei dóna al client la tranquil·litat de tractar amb uns professionals qualificats que seran els mateixos des de l’inici fins al final i al mateix temps, si el client així ho desitja, la possibilitat de despreocupar-se de les parts més costoses del procés i centrar-se en gaudir del producte final.