All for Joomla All for Webmasters
Your address will show here +12 34 56 78
mesquearquitectura

 

  

Mesquearquitectura és un estudi d’arquitectura, disseny i construcció fundat l’any 2013 a Santa Bàrbara pels arquitectes Álvaro Bayerri Olivé i Julià Sol Bellès, en un principi dedicat a la realització de projectes d’arquitectura en general. L’any 2017 es constitueix com a societat limitada a Tortosa sota el nom Servei Global mesquearquitectura i incorpora com a soci l’arquitecte tècnic Joel Adell Cortilla, amb la voluntat d’anar cap a un servei global de l’edificació on el mateix despatx s’encarrega de tota la gestió del procés de concepció de l’espai i posterior construcció d’aquest.

 
També pretenem fer un salt qualitatiu en l’execució de les obres. Per aquest motiu, encarem aquest projecte amb la voluntat d’oferir un servei cada vegada més complet encarregant-nos de tots els processos que contempla la construcció d’un edifici obtenint un millor producte acabat, a un preu adequat i oferint al client molta més tranquil·litat i seguretat.

  

Com a mostra de la nostra imatge i les nostres intencions, a l’octubre inaugurem el nostre showroom de Tortosa, un espai de 160m2 destinat a l’exposició de mobiliari en un ambient ampli i tranquil que pretén mostrar al client la voluntat que el despatx busca en els seus projectes: un disseny senzill, elegant i funcional.

 

“La nostra voluntat és millorar dia a dia i per això, a mesquearquitectura, no ens conformem amb el que hem fet, ja que els millors projectes són els que vindran.”
 

 

 

 

 

 

l'equip

 

Álvaro Bayerri Olivé arquitecte

 

Va néixer l’any 1986, va estudiar arquitectura a l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona i, posteriorment, va realitzar els postgraus en Rehabilitació i en Direcció d’Operacions Immobiliàries a l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes i el Màster en Assessorament, Direcció i Promoció d’Operacions Immobiliàries a la Universitat de Barcelona.

 

Professionalment, va iniciar-se a l’arquitectura a l’empresa CPVArquitectes de Granollers que s’encarregava de tasques d’arquitectura en general i, com a especialitat, de la realització d’equipaments hospitalaris entre els quals destaquen els hospitals de Sant Joan de Déu de Sant Boi i de Barcelona Sants.  

 

L’any 2013 va ser soci fundador del despatx mesquearquitectura i, posteriorment, al 2017, de l’empresa Servei Global mesquearquitectura on actualment exerceix com a gerent i arquitecte amb seus a Tortosa i Santa Bàrbara.

 

 

 

Julià Sol Bellès arquitecte

  

Va néixer l’any 1985, va estudiar arquitectura a l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona i, posteriorment, va realitzar els postgraus en Rehabilitació a l’Escola Sert del Col·legi d’arquitectes i en Disseny Interior i Producció d’Espais a la Universitat Politècnica de Catalunya.

 

Professionalment, va iniciar-se a l’arquitectura a l’empresa Proeixample de l’Ajuntament de Barcelona que s’encarregava de tasques d’urbanisme a l’Eixample de Barcelona. Posteriorment, va treballar al despatx Pujol Arquitectura de Barcelona, despatx especialitzat en equipaments esportius entre els quals destaca el projecte de la Piscina Olímpica dels Jocs Olímpics de Rio 2016 o el del Club Natació Barcelona.

 

L’any 2013 va ser soci fundador del despatx mesquearquitectura i, posteriorment, al 2017, de l’empresa Servei Global mesquearquitectura on actualment exerceix com a gerent i arquitecte amb seus a Tortosa i Santa Bàrbara.

 

 

 

 

Joel Adell Cortilla arquitecte tècnic

  

Va néixer l’any 1991, va estudiar arquitectura tècnica a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, especialitzant-se en la branca de la rehabilitació. 

 

Professionalment, va iniciar-se a l’arquitectura tècnica al despatx de Joan Josep Pinyol i Folqué, despatx dedicat a la direcció d’execució d’obra pública. Algunes de les obres on hi va poder estar present són la de l’institut Sant Llàtzer a Tortosa i la de restauració de la cartoixa d’Escaladei. 

 

Al juliol del 2014, va començar a exercir com a professional lliberal i, posteriorment, al 2017, es va associar amb els fundadors de mesquearquitectura per crear l’empresa Servei Global mesquearquitectura on actualment exerceix com a gerent i arquitecte tècnic amb seus a Tortosa i Santa Bàrbara.